Σχόλια πελατών

Η γνώμη σας μετράει! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά σχόλια πελατών μας. Για να αφήσετε σχόλιο πατήστε το παρακάτω κουμπί ή πηγαίνετε στο τέλος τις σελίδας και συμπληρώστε τη φόρμα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μετά απο μεγάλη έρευνα επιλέξαμε τον κύριο Γκούμα για μόνωση της ταράτσας μας και σταθήκαμε τυχεροί! Αριστη εργασία μόνωσης και στεγανοποιήσης ταράτσας με απόλυτη συνέπεια,επαγγελματισμό και γνώση!Προτείνω την εταιρεία ΓΚΟΥΜΑΣ ανεπιφύλακτα!

Κάκαρη Ασπασία
22 Ιαν 2018

Πολύ καλή δουλειά, άψογο συνεργείο. Η εταιρία ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΆΝΝΗΣ είναι μία από τις καλύτερες του είδους της. Στεγανοποίησε την ταράτσα της πολυκατοικίας μας κι έμειναν όλοι ικανοποιημένοι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥ!!

ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ
22 Ιαν 2018

Αγαπητέ κυριε Γκούμα

Με το παρόν θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την μόνωση την οποία τοποθετήσατε την ταράτσα της οικία μου που βρίσκετε στην οδός Άργους στην Αθήνα

Η διαφορά θερμοκρασίας, μεταξύ των εσωτερικών χώρων και του περιβάλλοντος η οποία επιτεύθηκε είναι τουλάχιστον οκτώ έως και δέκα βαθμούς κελσίου. Να σημειωθεί ότι η εν λόγο διαφορά έχει παρατηρηθεί ακόμα και κατά την διάρκεια ψυχρών νυχτών.

Η κεντρική θέρμανση, της οποίας η λειτουργία έως τώρα ήταν αδιάκοπη, μετά την τοποθέτηση της μόνωσης, σταματά αφού μέσα σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα επιτυγχάνετε η επιθυμητή θερμοκρασία. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό η οικονομία σε καύσιμα (πετρέλαιο) αναμένεται μεγάλη και σημαντική

Ακόμα και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες που η θερμοκρασία περιβάλλοντος φτάνει στο χαμηλότερο επίπεδο της, εντυπωσιακή είναι η αίσθηση της άνεσης των εσωτερικών χώρων που διατηρούν ικανοποιητική θερμοκρασία μολονότι η θέρμανση έχει σβήσει από ώρα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω το αποτέλεσμα της τοποθετήσεως μόνωσης είναι σαφώς πέρα των προσδοκιών μας.

Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα της εργασία σας, για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού το οποίο δείξατε από την πρώτη στιγμή, καθώς επίσης και για την σωστή επιλογή των μονωτικών υλικών που χρησιμοποιήσατε. Συγχαρητήρια και στο συνεργείο σας, σε όλο το προσωπικό, το οποίο εργάστηκε έχοντας άριστη τεχνογνωσία της όλης διαδικασίας.

 

Με Εκτίμηση

Ιωάννης Ε. Χαρβαλιάς

Ιωάννης Ε. Χαρβαλιάς
22 Ιαν 2018

Μονώσαμε την ταράτσα της πολυκατοικίας μας με ασφαλτόπανα και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την άψογη εργασία και εξυπηρέτηση του κυρίου Γκούμα και του συνεργείου του.Ο κύριος Γκούμας είναι ένας εξαιρετικός και αξιόπιστος επαγγελματίας ο οποίος ασχολείται προσωπικά με το έργο και τηρεί στο έπακρο τα συμφωνηθέντα. Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Γκούμα.

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
22 Ιαν 2018

Ο κ. Γκουμας κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών του και θεωρώ ότι αυτό είναι το "κλειδί" της επιτυχίας του. Το γεγονός δε, ότι μέχρι το πέρας των εργασιών που συμφωνούνται δεν σε... διαψεύδει, δείχνει τον επαγγελματισμό του. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!

Σισσυ Βάμβα
22 Ιαν 2018

Επαγγελματίας.άψογη δουλειά, γρήγορη κ σωστή εξυπηρέτηση.Στεγανοποιήσαμε την ταράτσα πολυκατοικίας με ασφαλτόπανα κ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.Σας ευχαριστώ πολύ . Ενα μπράβο στον κ Γκούμα.

ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ ΑΛΕΚΑ
20 Ιαν 2018

Άψογη δουλεία! Άμεση εξυπηρέτηση. Mελέτη και επίλυση όλων των επιφανειακών προβλημάτων. Ένα καταρτισμένο συνεργείο με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό. Ελπίζω σε Υγρομόνωση και θερμομόνωση για μια ζωή. Τιμές λογικές, για τις υπηρεσίες που μου πρόσφερε η εταιρεία του κ. Γκούμα. Προτείνω την εταιρεία απεπιφύλακτα! Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας!
Και επι προσωπικού επιπέδου, επαγγελματίας και γνώστης στην επίλυση των παροσιαζομένων θεματων ............

ΔΕΚΑΒΑΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
20 Ιαν 2018

Άψογη δουλεία! Άμεση εξυπηρέτηση. Ποιότητα υλικών. Κατανόηση - μελέτη και επίλυση όλων των προβλημάτων. Ένα άρτια καταρτισμένο συνεργείο με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό, ευγένεια! Μου παρέδωσαν το χώρο πεντακάθαρο! Υγρόμόνωση και θερμομόνωση για μια ζωή. Τιμές λογικές, εφάμιλλες με τις υπηρεσίες που μου πρόσφερε η εταιρεία του κ. Γκούμα. Προτείνω την εταιρεία απεπιφύλακτα! Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας!

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
21 Νοε 2017

Καταπληκτικός Άνθρωπος και Επαγγελματίας! Με το παραπάνω αξίζει τα 5 αστέρια σε όλους τους τομείς ο κ. Γκούμας και το συνεργείο του! Άψογη εργασία! Γρήγορη παράδοση του έργου! Πεντακάθαρη δουλειά! Μέχρι και τις σκάλες τις πολυκατοικίας μας καθάρισαν! Μέχρι και μερεμέτια μας επιδιόρθωσε το συνεργείο! Κάτι που άλλοι μας ζητούσαν να έρθει πρώτα υδραυλικός.... Άψογοι τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μανουσάκης Σωτήρης
02 Νοε 2017

Άμεση ανταπόκριση, σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων μετά από επιτόπια μελέτη, υπευθυνότητα, τέλεια συνεργασία και αποτελεσματικότητα. Ο κύριος Γκούμας είναι επαγγελματίας , που απλά αγγίζει την τελειότητα! Μπράβο σας κύριε Γιάννη! Σας ευχαριστούμε για όλα!

ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
17 Οκτ 2017